KUNDINFORMATION

Kundinformation i korthet

Butik Träfiluren säljer till privatpersoner och till företag/verksamheter och finns som fysisk butik i Visby innerstad och som online butik.

Hemleverans Gotland
Med anledning av den rådande pandemin erbjuder jag hemleverans på Gotland, utkörning görs efter överenskommelse. Så här gör du:
1. Välj produkt/produkter och gå till KASSAN.
2. Fyll i dina uppgifter, önskar du inslagning skriv detta i anteckningar.
3. Välj sedan fraktalternativ ”Hemleverans (ENDAST GOTLAND) fraktfritt vid köp över 500 kr: 39.00kr”. Handlar du för mer än 500 kr, tar jag manuellt bort frakten när din order är placerad.
4. Välj ”Betala med bankkort eller via faktura – slutför ditt köp”.
5. Invänta kontakt från mig, det kan på e-post eller via det telefonnumret du valt att ange.

Hämta och betala i butik, är också ett alternativ men för närvarande är det begränsade öppettider i butiken, så det underlättar om du väljer att betala med bankkort direkt online. Så här gör du i KASSAN, om du vill hämta och betala i butik. 1. Välj fraktmetod Hämta i Visby. 2. Under kortbetalning finner du ”Hämta och betala i butik” välj denna.

Leveranstid
Denna varierar, men din ordern skickas inom 2-3 arbetsdagar, och levereras med DHL eller Postnord till utlämningsställe. Normalt kan du hämta ut ditt paket inom 2-3 arbetsdagar, skall du ha din beställning innan en viss dag, kontakta mig för att kontrollera att det klaffar.

Betalningar
Kan göras online och är säkra, du kan betala direkt med ditt bankkort men även på faktura. Fysiska butiken hanterar kortbetalning och kontantbetalning, du kan också välja att handla online, betal med kort och hämta i butik utan att belastas av frakt!

Fullständig information och köpvillkor hittar du HÄR

Välkommen att höra av dig om du har några frågor, funderingar eller vill ha tips på leksaker och presenter! Längst ned på sidan, har du olika länkar till sociala media som du kan nå mig på.

Hälsningar
Zenita Krantz

Företagsuppgifter
Träfiluren Leksaker AB
S:t Michaelsgränd 4 B
621 57 VISBY

E-post: info@trafiluren.se
Telefon: 0498-21 27 25
Träfiluren Leksaker innehar F-skatt